۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۷۶۸۴ اخبار ستادی
براساس معرفی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه از سوی دکتر حمید جهانشاهی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دبیر شورای فنی خراسان جنوبی به مدت دو سال به عنوان نماینده دانشگاه بیرجند در کارگروه مصالح و تجهیزات صنعت ساخت شورای فنی استان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در متن ابلاغ صادره از سوی دکتر جهانشاهی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دبیر شورای فنی خراسان جنوبی، مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه به مدت دو سال به عنوان نماینده دانشگاه بیرجند در  کارگروه مصالح و تجهیزات صنعت ساخت شورای فنی استان منصوب شد.
در این ابلاغ آمده است؛ با عنایت به معرفی نامه رئیس محترم دانشگاه بیرجند، جناب‌عالی به مدت دو سال به عنوان نماینده دانشگاه بیرجند در  کارگروه مصالح و تجهیزات صنعت ساخت شورای فنی استان منصوب می‌گردید.  امید است با حضور فعال در برنامه‌های کارگروه مذکور نقش مؤثری در راستای تحقق اهداف شورای فنی استان ایفا نمایید.