۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۴ کد : ۲۷۸۰۱ اخبار ستادی
جلسه مشترک معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه با حضور واحدهای تحقیقات آب منطقه‌ای استانهای گلستان، خراسان شمالی ،خراسان رضوی ، خراسان جنوبی و مدیر تحقیقات شرکت مدیریت آب ایران روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌‌رسانی دانشگاه بیرجند، در اجلسه مشترک معاونت پژوهشی دانشگاه با مسئولین واحد پژوهش شرکت های آب منطقه ای شرق کشور در خصوص نحوه همکاری های مشترک و موضوعات پژوهشی بحث و گفتگو گردید و مقرر شد از ظرفیت دانشگاه بیرجند در زمینه های پژوهشی این شرکت ها بهره برداری گردد. همچنین در خصوص سامانه‌های موجود در حوزه پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه توضیحات لازم ارائه گردید. در ادامه حاضرین از آزمایشگاه مرکزی و ساختمان مانا بازدید کردند.
در این جلسه که با حضور خانم دکتر کرم زاده رئیس گروه پژوهش و نوآوری شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب ایران، خانم عاملی و آقای شفیعی کارشناسان تحقیقات شرکت مدیریت منابع آب، آقای دکتر براتی رئیس گروه تحقیقات آب منطقه ای خراسان رضوی،  آقای کافی مسئول تحقیقات آب منطقه ای خراسان شمالی و  خانم صاحبی مسئول تحقیقات آب منطقه ای گلستان  و آقای مهندس فرزانگان معاون و خانم دکتر زاهدی پور مسئول واحد تحقیقات و آقای مهندس پیچکی کارشناس آب منطقه ای خراسان جنوبی برگزار شد، پیرامون  استفاده از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه و برگزاری همایش‌ها و وبینار با نخبگان خارج کشور پیرامون فناوری های جدید بحث و تبادل نظر شد.