مراسم شبی با شهدا به همت بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشکده فنی و مهندسی فردوس در شامگاه 14/2/96 در محل گلزار شهدای فردوس با حضور پر شور دانشجویان ،کارکنان و عموم مردم شهرستان فردوس برگزار گردید.

این مراسم که بعد از نماز مغرب و عشا آغاز و تا پاسی از شب ادامه داشت برنامه های متنوعی چون تئاتر (گروه طلایه داران ظهور)، روایتگری هشت ساله دفاع مقدس و زندگی شهدای مدافع حرم (روای آقای صفری ) ، مداحی ،سرود و... برگزار گردید.

همچنین در پایان مراسم قرعه کشی مسافران کربلا انجام شد که در این قرعه کشی اسامی 5 نفر از نیروها ی مردمی و 5 نفر از دانشجویان حاضر در مراسم جهت اعزام به عتبات عالیات انجام شد.

در این مراسم که مسئولین شهری و ادارات حضور داشتند جناب حجه الاسلام حاج آقا بابایی ، امامت جمعه فردوس، به ایراد سخن پرداختند.

در حاشیه این مراسم دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی فردوس ایستگاه صلواتی جهت مدعوین برگزار نمودند. همچنین نمایشگاه مدافعان حرم و  وطن نیز  در ورودی محل برگزاری مراسم برپا شده بود.

در این مراسم تعداد 5000 نفر از مردم شهید پرور شهرستان فردوس حضور داشتند.