به همت کانون هلال احمر دانشکده فنی و مهندسی فردوس و به مناسبت هفته جمعیت هلال احمر جشن با شکوهی در تاریخ 20/2/96 در محل مجتمع فرهنگی و هنری فردوس برگزار گردید.

در این جشن که برنامه های متنوعی همچون سخنرانی(حاج آقا دهقان استاد دانشگاه)، تئاتر طنز(گروه نمایش باغستان)، موسیقی،سرود و...بود کیک هفته هلال احمر توسط مسئولین حاضر در مراسم برش خورد.

همچنین در پایان مراسم از فعالان کانون هلال احمر دانشکده تقدیر و تشکر گردیدو هدایایی تقدیم ایشان شد.

مدعوین این جشن ریاست محترم جمعیت هلال احمر شهرستان جناب آقای لاژوردی،معاونت محترم اداری و مالی دانشکده جناب آقای مهندس زال حسینی، آقای یعقوب زاده مسئول محترم دفتر نماینده مردم شهرستان فردوس ،طبس،بشرویه و سرایان در مجلس شوارای اسلامی، امداد گران و اعضای کانون هلال احمر شهرستان و دانشکده و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی تشکیل می دادند.