جشن فارغ التحصیلی دانشجویان کارشناسی ناپیوسته ورودی 1395  دانشکده فنی و مهندسی فردوس در تاریخ 3/4/97 در محل مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان فردوس برگزار شد.

این جشن که با حضور دانشجویان ، اعضای هیات علمی و مدیران دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد برنامه های متنوعی همچون  موسیقی ، اهدا تندیس به دانشجویان فارغ التحصیل ، و .... اجرا گردید.

سخنران این مراسم حجه الاسلام احمد پور مشاور استاندار در امور جوانان و روحانی دانشکده فنی و مهندسی فردوس بودند که به غنیمت شمردن فرصت جوانی اشاره نمودند. همچنین ایشان زمان فارغ التحصیلی دانشجویان را نقطه تعیین کننده زندگی ایشان برشمردند.

در حاشیه مراسم یکی از دانشجویان به پاس زحمات بی دریغ مرحوم دکتر عبادیان ریاست اسبق دانشکده  چهره ایشان را طراحی نموده و به خانواده ایشان تقدیم نمودند.